Весић: Саобраћај у Булевару патријарха Павла од јутрос се одвија новоизграђеном саобраћајном траком

Нема коментара Share:

01.09.2021.
Од јутрос се саобраћај у Булевару патријарха Павла, у делу од Пере Велимировића до улице која води према Кошутњаку, одвија новоизграђеном саобраћајном траком поред Топчидерске реке са комплетно изграђеном раскрсницом са Пере Велимировића, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић.

– Стари асфалт којим су деценијама ишла возила од данас се уклања и гради нова трака булевара са три саобраћајне траке. У средини, између ових трака, већ је постављено 75 одсто трамвајских шина. Тако ће у наредном периоду Уулица патријарха Павла бити претворена у булевар који има четири траке. Овај булевар ће од саобраћајне црне тачке, какав је био деценијама, постати прометна и комфорна саобраћајница. Расписали смо тендер за изградњу наставка Булевара патријарха Павла, од Кошутњака до Моста на Ади око Топчидерског парка – рекао је Весић.

Према његовим речима, тако ће коначно стотинак хиљада грађана који живе у Раковачком басену, подавалским насељима и на Видиковцу имати нормалан прилаз Мосту на Ади. 

– Истовремено, пошто смо улице Саве Машковића и Црнотравску проширили на четири траке, сада пројектујемо проширење Борске и Улице Пере Велимировића на четири траке, тако да ће Бањица бити спојена са Мостом на Ади новим коридором од четири траке, нешто касније и насеље Степа Степановић, а потом све до ауто-пута – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Бесплатна обука из области пчеларства, воћарства и органске производње

Следећа вест

Весић обишао ОШ „Дринка Павловић”: Подела таблета сутра и на Старом граду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *