Весић: Као што сам обећао, нема више машина у Блоку 37

Нема коментара Share:

05.09.2021.
Извођач радова на градилишту у Блоку 37 повукао је данас преосталу опрему и уклонио градилишне ограде. Одржао сам реч коју сам дао грађанима – поручио је заменик градоначелника Горан Весић на свом Фејсбук профилу.

Он је рекао да сада преостаје да Град Београд заврши преговоре са инвеститором око размене локација.

– Тада ће ова локација постати градска и договорићу се са грађанима око јавних садржаја који ће се тамо налазити – написао је Весић.

Захвалио је грађанкама и грађанима Блока 37 јер су се, како је рекао, борили само за своја права и нису допустили да их злоупотребе разни политички мешетари којима никада није стало до решења проблема, већ до јефтиних политичких поена.

– Хвала им што су од првог састанка веровали да ћу решити проблем, како сам обећао, а било је много више оних који се све учинили да се проблем не реши. Једнима је требала мука људи који живе у Блоку 37 како би правили своју политику, а другима је сметало што проблем решавам ја, што они не би могли, али навикао сам на то – рекао је Весић.

Он је истакао да је у случају изградње у Блоку 37 стао уз грађане зато што су били у праву.

– Увек ћу бити на страни грађана када је оно што траже природно и када су у праву. Ја тако разумем посао којим се бавим – поручио је  Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић уручио кључеве нових возила за установе социјалне заштите

Следећа вест

Градоначелник Радојичић: Честитам устоличење митрополита Јоаникија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *