„Караван зимнице” за викенд на пијаци „Ђерам”

Нема коментара Share:

28.09.2021.
Предстојећег викенда, у суботу и недељу, 2. и 3. октобра, од 8 до 16 часова на пијаци „Ђерам” биће одржан „Караван зимнице”, саопштавају из ЈКП „Градске пијаце”.

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама.

Организацијом „Каравана зимнице” ЈКП „Градске пијаце” показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику и у пласману аутентичних домаћих производа.

Пијачни каравани на београдским пијацама организују се од 2015. године на централним градским пијацама које се налазе у систему овог предузећа, како би сви наши суграђани имали могућност куповине најквалитетнијих производа на пијаци у свом комшилуку.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Горан Весић: За Београд велика част посета балет мајстора Хулија Боке

Следећа вест

Весић: У Београду вакцинисано више од 58 одсто пунолетних

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.