Традиционална признања „Мој избор 2021” додељена у Старом двору

Нема коментара Share:

28.09.2021.
Помоћник градоначелника Андреја Младеновић присуствовао је данас свечаном уручењу признања за најбоље домаће производе и брендове „Мој избор 2021” у организацији Удружења „Моја Србија”, Града Беoграда и Привредне коморе Београд.

Младеновић је у свечаној сали Старог двора истакао значај признања које се 11. пут додељују за најбоље производе из Србије.

– Ове награде су посебне јер се додељују искључиво на основу гласова корисника понуђених услуга и производа – истакао је Младеновић и захвалио Удружењу „Моја Србија” на њиховој промоцији.

Указао је да Удружење „Моја Србија” проширује делатност награда и на стране компаније које доприносе повећању бруто домаћег производа.

– Награђене компаније успевају да буду на услузи потрошачима без обзира на потешкоће изазване пандемијом вируса корона, због чега заслужују посебне честитке – закључио је Младеновић.

Председник Удружења „Моја Србија” Милан Ристић је рекао да је анкетирање грађана обављено по устаљеној процедури, без обзира на отежане услове условљене пандемијом, због чега је посебну захвалност упутио компанијама и организацијама, учесницима акције. Такође је истакао да је акција доживела одређене измене.

– Кампања „Србија има квалитет” од ове године се зове „Најбољи у Србији” у оквиру које се организују три акције. Акција „Мој избор” подстиче домаћу производњу и најбоље домаће брендове. Акција „Доброчинитељ” подстиче друштвену одговорност, док уведена награда „Миљеник потрошача” награђује производ, без обзира на власничку структуру – нагласио је Ристић.

Признања у 12 категорија уручили су помоћник градоначелника Андреја Младеновић, председник Удружења „Моја Србија” Милан Ристић и подсекретар за привреду Града Београда Раденко Дурковић.

Признање „Мој избор” додељује се на основу гласова потрошача, док се ове године у конкуренцији нашло око 1.000 брендова и домаћих производа. У финалном кругу гласања учествовало је 1.750 потрошача из 10 градова Србије, навели су организатори.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

У израду новог генералног урбанистичког плана укључено 250 стручњака

Следећа вест

Решава се вишедеценијски проблем одлагања комуналног отпада у граду Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *