Пријем за најталентованије ученике Раковице

Нема коментара Share:

05.10.2021.
Поводом „Дечје недеље”, Градска општина Раковица угостила је најталентованије ученике основних школа из Раковице. Пријем основаца и њихових наставника организовала је Општина Раковица у сарадњи са Удружењем „Пријатељи деце Раковице” и раковичким основним школама, саопштено је из ове општине.

Домаћин дружења био је председник општине Раковица Милош Симић који је децу упознао са доменом рада Општине, као и процесом доношења одлука и гласања на Скупштини ГО Раковица. 

Симић је малишане посаветовао да вредно уче, постижу успехе, слушају родитеље и буду добри људи. Обећао је да ће Општина Раковица наставити да улаже значајна средства у реконструкцију раковичких школа, како би деца имала што боље услове за учење. 

Малишани су обишли и Услужни центар општине, салу за инвестиције и конференцијску салу где се одржавају седнице Већа ГО Раковица. 

Секретар Удружења „Пријатељи деце Раковице” Весна Ристић захвалила је Градској општини Раковица на пријему и дружењу. Она је упознала председника општине Раковица и са другим активностима које се спроводе у оквиру „Дечје недеље”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Апел за давање крви

Следећа вест

Настављена реконструкција унутарблоковских саобраћајница на Савском венцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *