Радојичић: Трудим се да не изгубим осећај непосредности и доступности грађанима

Нема коментара Share:

21.10.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић појаснио је да пројекат „Градоначелник у вашем дому, вама на услузи” има за циљ конкретан разговор с грађанима, и то на терену.

– Пре овог концепта сам обилазио све градске општине заједно са својим сарадницима, градским секретарима и директорима јавних комуналних предузећа како бисмо разговарали о актуелним проблемима чије решавање Град може да убрза. Сада разговарам с грађанима, породицама из најразличитијих друштвених миљеа, упознајем се с њиховим идејама, малим породичним бизнисима и тиме како они виде могућности за решавање питања у локалној заједници, али и глобално, како Београд надаље да се развија. Истовремено приказујемо и примере добре праксе: успешна пољопривредна газдинства, успешне мале привреднике, предузетничке породице – казао је Радојичић у гостовању на Студију Б.

Људима много значи овакав приступ јер се са њима разговара активно и непосредно, навео је градоначелник.

– Трудим се да не изгубим тај осећај непосредности и доступности грађанима, јер то је најбољи начин за решавање проблема. Разговарамо о локалним питањима јер она директно утичу на квалитет живота грађана, али и о великим пројектима које Град Београд ради. Поносан сам када видим да препознају рад целокупног тима управе Града – закључио је први човек Београда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Потписан уговор за куповину сто нових зглобних аутобуса

Следећа вест

Град наставља да пружа нoвчaну пoмoћ рoдитeљимa трojки, чeтвoрки, пeтoрки, шeстoрки и дуплих близaнaцa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *