Редовно испирање водоводне мреже на општинама Нови Београд и Сурчин

Нема коментара Share:

22.10.2021.
Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општинама Нови Београд и Сурчин од понедељка 25. до суботе, 30. октобра, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 часова осетиће следећи потрошачи: 

– 25. и 26. октобра – у блоковима 44, 45 и у насељу Др Ивана Рибара;

– 26. и 27. октобра – у блоковима 61, 62, 63 и у делу Блока 64;

– 27. и 28. октобра – у насељима Сурчин, Добановци, Угриновци и Грмовац;

– 28. и 29. октобра – у насељу Бежанијска коса, месној заједници 3 и на потезу од насеља Сурчин до раскрснице за Бечмен и Јаково, односно на потезу Бечмен–Петровчић; 

– 29. и 30. октобра – у насељима Јаково, Бољевци и Прогар.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, а потрошачи се моле да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, у уторак, 26. октобра, од 8 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у Гружанској улици (од Карловачке до Жичке улице).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Без грејања корисници у Милана Ракића и околним улицама

Следећа вест

Планирани радови „Зеленила”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *