Почела реконструкција вртића у Зуцу

Нема коментара Share:

28.10.2021.
Члан Градског већа Драгомир Петронијевић и градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак обишли су данас радове на адаптацији месне заједнице Зуце у вртић на општини Вождовац.

–Обећао сам људима када сам последњи пут био овде да ће добити вртић и обећање испуњавамо. У овој згради је некада и био вртић, али је касније постала месна заједница, а сада ћемо је проширити, адаптирати, реконструисати за око 50 деце– рекао је Гак.

Петронијевић је поручио да ће најмлађи становници овог насеља добити и модерно игралиште за децу у склопу вртића са свим пратећим мобилијаром.

–Мора се подједнако мислити на децу на територији целог Београда, кроз разговоре са грађанима сазнали смо да је ово једна од највећих потреба становника Зуца–рекао је Петронијевић.

Гак и Петронијевић су са директорком предшколске установе „Чика Јова Змај“ Драганом Тодоровић обишли радове чија је вредност око 25 милиона динара које финансира Секретаријат за образовање и дечју заштиту.

Крај радова на вртићу у насељу Зуце се очекује почетком године.

Ово ће бити 31. вртић у оквиру предшколске установе на Вождовцу у које иде више од пет хиљада деце.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић поводом јубилеја Медицинске школе на Звездари указао на хуманост ове професије и осудио напад на медицинске раднике

Следећа вест

Нови Генерални урбанистички план најважнији документ за развој Београда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *