Промена режима рада линија 18 и 39

Нема коментара Share:

29.10.2021.
Током извођења радова на уклапању објекта ТС 110/10 kV „Аутокоманда” у мрежу 10 kV у Табановачкој, на делу од кућног броја 28 до улице Војводе Степе, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза 18 и 39, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз. 

Радови подразумевају затварање Табановачке улице, на делу од зоне раскрснице са улицом Трише Кацлеровића до зоне кружног тока на Аутокоманди у периоду од 1. до 30. новембра, због чега ће возила са линија јавног превоза 18 и 39 у смеру према Новом Београду и Тргу Славија саобраћати следећим улицама:

–    возила са линије ЈГП-а бр. 18 ће се кретати улицама Дарвинова,  Динка Туцаковића, Љуба Вучковића, Војводе Степе, Трг Ослобођења и даље редовном трасом; 

–    возила са линије ЈГП-а бр. 39 ће се кретати улицама Кумодрашка, Љубићка, Хусова, Крушевачка, Устаничка, Булевар ослобођења и даље редовном трасом.

Возила јавног превоза ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, а возила са линија бр. 18 у смеру према Аутокоманди и привремено стајалиште „Дарвинова 1” у улици Кумодрашка, на позицији ЕДБ стуба преко пута стајалишта „Дарвинова” за смер према Кумодражу и Медаковићу 3.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радови „Зеленила” за викенд

Следећа вест

Озелењена разделна трака у Булевару Михајла Пупина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *