Измена режима рада линије 309

Нема коментара Share:

01.11.2021.
Током наставка извођења радова на редовном одржавању у Улици војводе Степе Степановића, на делу од Улице Жељка Миливојевића до Вишњићеве у насељу Калуђерица (Гроцка) од 2. новембра од 9 часова до 12. новембра и даље ће важити привремени режим рада линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Током извођења радова доћи ће до потпуног затварања коловоза Улице војводе Степе Степановића, те ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин: возила са линије 309 ће и даље саобраћати на скраћеној траси до привременог терминуса у зони стајалишта „Пут за Институт“ код ресторана „Три тигања“ на Смедеревском путу и носиће ознаку 309Л, привремене минибус линије 309Л1 и 309Л2 ће саобраћати на траси: Калуђерица (Рибничка), Рибничка, Ђуре Ђаковића, Краља Петра I, Смедеревски пут, Булевар револуције, Пролетерских бригада, Саве Ковачевића, Милана Ракића, Драгољуба Стојановића, Жикице Јовановића Шпанца, Војводе Степе Степановића, Вишњићева, Радисава Игњатовића, Калуђерица (Вишњићева).

Возила ће на привременом делу трасе користити сва постојећа, као и новоформирана привремена стајалишта јавног линијског превоза путника за линију 309Л1.

У смеру ка привременом терминусу „Калуђерица (Вишњићева)“: Вишњићева – долазно стајалиште које се успоставља у Улици војводе Степе Степановића, на позицији око 15 метара испред зоне раскрснице са улицом Вишњићева. У смеру ка привременом терминусу „Калуђерица (Рибничка)“: Калуђерица (центар) – полазно стајалиште које се успоставља у Улици војводе Степе Степановића, непосредно испред колског улаза у објекат са кућним бројем 10.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Никодијевић честитао грађанима Београда годишњицу ослобођења у Првом светском рату

Следећа вест

Замена старих и дотрајалих контејнера у делу Звездаре

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *