Весић: У Београду ће сутра бити грејања, наставља се испорука гаса

Нема коментара Share:

01.11.2021.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да ће од 16 сати бити настављена нормална испорука гаса градским топланама јер је „Србијагас” успео да обезбеди додатне количине овог енергента из Мађарске.

– Управо сам завршио састанак са руководством „Београдских електрана” и Секретаријатом за енергетику у вези са енергетском ситуацијом која је настала после отежаног снабдевања гасом због хаварије у Бугарској. „Србијагас” је обавестио Град Београд да ће од 16 сати наставити са нормалном испоруком гаса, јер су успели да обезбеде додатне количине из Мађарке. На тај начин је превазиђена потенцијална криза која је постојала у снабдевању гасом „Београдских електрана”. С обзиром на то да Електране данас и не греју јер је температура виша од 12 степени Београђанке и Београђани нису ни осетили овај проблем који се изненада појавио јутрос због хаварије на гасоводу у Бугарској  – појаснио је Весић.

Како је рекао, од 16 сати биће настављена редовна испорука гаса, а радијатори у београдским становима већ сутра ујутру ће бити топли јер се очекује хладније време.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Више од 300.000 Београђана примило трећу дозу вакцине

Следећа вест

Весић: Почела реконструкција Кеја ослобођења у Земуну

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *