Поделa рециклажних канти домаћинствима на територији општине Звездара

Нема коментара Share:

04.11.2021.
ЈКП „Градска чистоћа” ће 6. и 7. новембра делити плаве  ПВЦ канте за домаћинства на територији  ГО Звездара, саопштено је из овог предузећа.

Акција поделе плавих канти намењених одлагању рециклажног отпада.  Око 1.700 домаћинстава насеља Велики Мокри Луг  који већ поседују зелену канту добиће и плаву и на тај начин прикључити се домаћинствима која су већ у систему рециклаже.

Током уручења канти, које ће бити обављено од 8 до 14 часова, суграђанима ће бити предочена динамика пражњења и одвожења смећа, тако да је једина њихова обавеза да одређеним даном у недељи канте остављају испред својих капија, на улици, јер радници „Чистоће” не улазе у приватан посед. 

Они који не буду у могућности да канте преузму током ове поделе, накнадно се могу јавити погону ЈКП „Градска чистоћа“ Звездара, како би договорили преузимање канте за своје домаћинство.

Овом технологијом суграђанима олакшавамо одлагање отпада и пружамо квалитетнију комуналну услугу. На тај начин заједно са суграђанима бринемо о животној средини, подижемо свест о важности рециклаже и радимо на њеном омасовљавању у Београду. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Променa режима рада линија на Новом Београду

Следећа вест

Од другог полугодишта веће плате учитељима у боравку

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *