Радојичић са студентима на БГБЛ Форуму: Велике идеје су оствариве

Нема коментара Share:

07.11.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић јуче је одржао предавање пред више од 200 студената из Београда и Бања Луке на БГБЛ Форуму који се одржао у етно селу Станишићи. БГБЛ Форум настао је сарадњом и жељом студената из два града, Београда и Бања Луке да организују први регионални Форум студената ова два града на којем би се разговарало о разним друштвено-политичким темама. Радојичић је са студентима разговарао о свом уласку у политику, важности образовања, еколошким проблемима и пројекту Тиршова 2.

  • Част ми је и задовољство што имам прилику да разговарам са великим бројем студената који су будући доносиоци одлука и да им на неки начин пренесем своје искуство са позиције градоначелника, као човек који претходно није имао искуства у политици. Овај посао носи велику одговорност и изазове и потребна је визија и упоран рад да би се видели резултати – рекао је Радојичић.

Градоначелник је нагласио да образовање има огромну важност у животу сваког младог човека, али да за остварење великих резултата поред тога треба имати и јасно постављен конкретан крајњи циљ, са јасним фокусом, јасним идејама, планом, и корацима у том процесу, каo и одређен рок за остварење тог циља.

  • Мој велики сан је био изградња нове дечије клинике у Београду, која би омогућила модеран и ефикасан систем лечења деци не само из Београда већ и ширег региона. Поносан сам што је  пројекат изградње Тиршове 2 започет и радујем се што ће Београд добити једну такву клинику, која ће сигурно бити од великог значаја за лечење наших најмлађих. Сматрам да се са позиције градоначелника овакав концепт рада на остварењу великих идеја може применити и на друге проблеме у граду попут еколошких питања и пројеката који би побољшали квалитет живота и здравље свих грађана, што су сада актуелна питања не само у Београду и треба их решавати – закључио је градоначелник.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Унапређујемо сарадњу са организацијом „Деца Палилуле”

Следећа вест

Покретна канцеларија Горана Весића са грађанима Мељака

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *