Информација о промени траса појединих линија због радова у Железнику

Нема коментара Share:

12.11.2021.
Током извођења радова на санацији дефекта на канализационој мрежи у Улици Лоле Рибара у Железнику, на делу од зоне раскрснице са улицама Радних акција и Стевана Филиповића до зоне раскрснице са Улицом Лоле Рибара (прилаз индустријској зони), доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза.

Радови и измене ће трајати од 15. до 30. новембра. Возила са линија 58 и 88 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица Лоле Рибара и Радних акција (у зони стајалишта „Златановићи”) до раскрснице улица Радних акција и Авалске (у зони стајалишта „Железник центар”), саобраћати следећим улицама: Радних акција, Авалском и даље редовном трасом.

Возила са линије 54 ће у оба смера на делу од раскрснице улица Боре Станковића и Лоле Рибара (у зони стајалишта „Железник /Савска/”) до раскрснице улица Радних акција и Авалске (у зони стајалишта „Железник центар”), саобраћати следећим улицама: Лоле Рибара, Радних акција, Авалском и даље редовном трасом.

Возила са линије 511 ће у оба смера на делу од раскрснице улица Боре Станковића и Лоле Рибара (у зони стајалишта „Железник /Савска/”) до раскрснице улица Лоле Рибара и Радних акција (у зони стајалишта „Иво Лола Рибар”), саобраћати следећим улицама: Лоле Рибара, Радних акција, Стевана Филиповића и даље редовном трасом.

На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта, саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Изградња паркинга у Вукасовићевој улици

Следећа вест

„Караван зимнице” на пијаци „Скадарлија”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *