Уређење улаза стамбених зграда на Савском венцу

Нема коментара Share:

22.11.2021.
Нови круг уређења улаза стамбених зграда на територији општине Савски венац почео је прошле недеље, након што је завршен јавни конкурс за бесповратно суфинансирање радова у стамбеним заједницама. Радове у улазима стамбених зграда у Улици Баје Пивљнина 23 и 23 а, као и у Југ Богдановој 16 данас је обишао председник општине Савски венац Милош Видовић, саопштено је из Општине Савски венац.

Након обиласка радова и разговора са грађанима председник Видовић је рекао да ће Општина суфинансирати до 90 одсто вредности радова за одржавање зграда и да ће у овом кругу бити уређено око 40 стамбених заједница које су аплицирале за пројекат уређења улаза, што ће бити укупно 90 уређених улаза до краја године.

– Започети радови у оквиру овог конкурса се односе на кречење и бојење улаза и приступних ходника, замену врата, поштанских сандучића, интерфона, замену тастера за паљење светла, као и замену старих плафоњера у ходницима и поставку нових ЛЕД плафоњера са сензором. У наредном периоду биће настављени радови у осталим стамбеним заједницама у складу са планираном динамиком, до утрошка обезбеђених средстава, а све у циљу да наши суграђани живе у уређенијој и лепшој средини – поручио је Видовић.

Обиласку радова присуствовала је чланица Већа општине Савски венац Ана Маринковић и начелник Одељења за пројекте развоја Владимир Настић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Ускоро отварање здравствене станице у Угриновцима

Следећа вест

Радојичић: Почињемо изградњу метроа, урађене све потребне студије и истраживања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *