Градоначелник Радојичић: Пaжљиво пратимо ситуацију на терену у Обреновцу

Нема коментара Share:

02.12.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић изјавио је у Обреновцу да је пожар који је избио на последњем спрату Кинеског тржног центра за сада под контролом, те да ће Град Београд наставити да прати ситуацију на терену.

Он је за ТВ Прва нагласио да се још не зна да ли има жртава.

– Повређено је шесторо људи, од којих су троје ватрогасаци и троје који су били у том простору. Колико сам обавештен, не ради се o тежим повредама. На терену је 25 ватрогасних возила, 21 цистерна јавних комуналних предузећа Града Београда и 55 ватрогасаца, који стручно и пожртвовано раде на гашењу овог пожара. Ипак превенција од пожара и поштовање мера безбедности су на првом месту – рекао је Радојичић.

Градоначелник је захвалио ватрогасцима који вредно раде на гашењу пожара и осталим градским службама које су брзо изашле на терен и ефикасно реаговале. Он је апеловао на суграђане који живе у деловима према којима иде дим да буду у својим домовима, остану прибрани, слушају полицију и не излазе док се пожар потпуно не угаси.

– Морамо да водимо рачуна о људским животима, људима који у оваквим ситуацијама могу да изгубе живот или се повреде. Ове ствари се једноставно не смеју дешавати – рекао је Радојичић и истакао да је добру сарадња између Града Београда и ватрогасних служби.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Симболи Београда у бојама заставе Уједињених Арапских Емирата

Следећа вест

Дисциплински поступак против деце која су изазвала пожар у школи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *