„Караван зимнице” и мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица овог викенда на пијаци „Земун”

Нема коментара Share:

02.12.2021.
На пијаци „Земун” биће одржан „Караван зимнице” у суботу и недељу, 4. и 5. децембра, од 8 до 16 часова, саопштено је из „ЈКП Градске пијаце”. 

Овог викенда, пијаца „Земун” ће бити не само место за набавку свежих и квалитетних намирница већ и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.  

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и много других производа за зимску трпезу који се могу наћи само на београдским пијацама. 

Због великог интересовања, на пијаци „Земун” ће од 2. децембра бити постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од данас па до суботе, од 8 до 13 часова, посетиоци ове пијаце, као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата и да обављају друге трансакције, наводи се у саопштењу. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Климатон” по трећи пут у Београду

Следећа вест

Весић угостио основце из Дражевца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *