Весић: Сваки вртић добиће на поклон од Фондације за децу и младе јелку са бусеном

Нема коментара Share:

02.12.2021.
Заменик градоначелника Горан Весић најавио је још једну акцију Фондације за децу и младе којом се обезбеђује око 300 јелки са бусеном за вртиће у престоници. 

– Наредне недеље ће сваки вртић у Београду добити на поклон од Фондације за децу и младе јелку са бусеном, а у фебруару ћемо организовати да заједно са Јавним комуналним предузећем „Зеленило – Београд” у дворишту сваког вртића та јелка буде и посађена. Деца ће учествовати у прављењу украса за своју јелку а касније ће засадити своје дрво у дворишту вртића – најавио је заменик градоначелника гостујући на ТВ Пинк.

Весић је подсетио да је на његову иницијативу покренута Фондација за децу и младе Београда и да су први којима је помоћ указана били брат и сестра чија је цела породица страдала од короне.

– Фондација је почела са радом и прва помоћ била је за Лазара и Марију који су изгубили пет чланова породице. Њима су помогли многи добри људи и компаније, како би се извукли из ове тешке ситуације, а ми ћемо им обезбедити поправку куће и бићемо им на услузи и даље, како би стали на ноге и наставили живот – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Све расположиве цистерне упућене у Обреновац

Следећа вест

Симболи Београда у бојама заставе Уједињених Арапских Емирата

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *