Екипе због блокада не могу да отклоне квар – хладнији радијатори корисницима који се греју из ТО „Нови Београд”

Нема коментара Share:

04.12.2021.
ЈКП „Београдске електране” упутило је извињење потрошачима у Новом Београду, у делу Земуна, на Бежанијској коси, у делу града у рејону око Славије и делу Сењака којима је тренутно хладније у становима. 

Наиме, у систему су се јавили велики губици воде, а екипе за хитне интервенције су у овом тренутку немоћне и онеспособљене да на терену лоцирају место квара због блокаде путева и мостова, саопштено је из овог предузећа.

Како се наводи, све док трају блокаде корисницима који се топлотном енергијом снабдевају из топлотног извора ТО „Нови Београд” биће хладнији радијатори, јер систем ради у смањеном режиму, како не би дошло до потпуног искључења грејања и „испада” топлане „Нови Београд”. 

Телефони за пријаву кварова у Диспечерском центру су „усијани”, али оператери чине све да се јаве на сваки позив и објасне корисницима зашто им је грејање лошијег квалитета. 

Још једном се извињавамо нашим корисницима и молимо их да имају разумевања због настале ситуације. Надамо се да ће београдске улице ускоро бити слободне, како би екипе са терена нашле место квара и како би тешка механизација могла да приступи откопавању и решавању проблема, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Делови Барајева без воде

Следећа вест

Без воде поједини потрошачи на општини Палилула

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *