„Караван зимнице” овог викенда на пијаци „Палилула”

Нема коментара Share:

09.12.2021.
Овог викенда, у суботу и недељу, 11. и 12. децембра, од 8 до 16 сати на пијаци „Палилула” биће одржан „Караван зимнице”, саопштавају из „Градских пијаца”. 

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и много других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама. 

Организацијом „Каравана зимнице” ЈКП „Градске пијаце” показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику и у ланцу пласмана аутентичних домаћих производа. 

„Пијачни каравани на београдским пијацама” организују се од 2015. године на централним градским пијацама које се налазе у систему предузећа, како би сви суграђани имали могућност куповине најквалитетнијих производа на пијаци у свом комшилуку.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Поделa рециклажних канти домаћинствима у Сурчину

Следећа вест

„Аеробик Хепенинг” 10. децембра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *