Весић разговарао са становницима најбројније месне заједнице у Младеновцу

Нема коментара Share:

11.12.2021.
Заменик градоначелника Горан Весић разговарао је данас са грађанима Месне заједнице „25 мај” у Младеновцу са којима је разговарао о проблемима са којима се суочавају становници овог дела Младеновца.

– Ово је највећа месна заједница у Младеновцу и броји око 8.000 становника. Разговарали смо о програму уређења улаза и стамбених зграда и Град Београд је издвојио око 25 милиона динара како би општина Младеновац спровела овај програм. У овом насељу изградиће се и један нови спортски терен који ће такође бити финансиран из градског буџета. Близу Улице браће Баџак градиће се и нови вртић, а почињемо и са пројектом реконструкције Спортског центра Младеновац који ће коштати између 10 и 15 милиона евра а радови би били започети 2023. године – истакао је Весић.

Заменик градоначелника указао је и на пројекат реконструкције градске пијаце за коју је претходно потребно решити имовинско-правне односе.

– Урадићемо и ограду око вртића у овом насељу и заиста морам да подвучем да смо причали о животно важним проблемима који суштински побољшавају живот грађанима овог насеља. Много тога смо договорили и биће доста тога урађено у наредном периоду и тако ћемо заједнички допринети да и месна заједница „25. мај” и Младеновац и Београд постану боље место за живот свих људи – нагласио је Горан Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Зеленило – Београд” од раних јутарњих часова ангажовано на чишћењу снега

Следећа вест

Весић: Хвала полицији, насилници у затвор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *