И током ноћи топло у становима Београђана

Нема коментара Share:

12.12.2021.
Сви топлотни извори „Београдских електрана” ће од вечерас производити и испоручивати топлотну енергију потрошачима у двадесетчетворочасовном режиму рада, саопштавају из ЈКП „Београдске електране”.

Ово је први пут од почетка грејне сезоне да су се створили услови да „Београдске електране” без прекида греју и током ноћи, а у складу са Одлуком о снабдевању топлотном енергијом у граду Београду и Правилима о раду дистрибутивног система. 

Овакав режим рада производних и дистрибутивних постројења важиће све док временски услови дефинисани Правилима о раду дистрибутивног система то буду захтевали.

Целокупан систем даљинског грејања Јавног комуналног предузећа „Београдске електране” у потпуности је спреман за неповољне наступајуће временске прилике, а све теренске и екипе за хитне интервенције у сталној су приправности и спремне да у најкраћем могућем року реагују како би евентуални, непредвиђени недостаци и поремећаји били отклоњени у максимално кратком временском периоду, саопштавају из „Електрана”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Све екипе Зимске службе су на терену

Следећа вест

Интервенције на стаблима због снеголома

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *