Почиње новогодишња чаролија на београдским пијацама

Нема коментара Share:

21.12.2021.
ЈКП „Градске пијаце” у периоду од 25. до 30. децембра, традиционално као и сваке године, организује „Новогодишње маркете” на три београдске пијаце: „Каленић“,  „Земун“ и „Палилула“  у периоду од 8 до 16 часова, саопштавају из „Градских пијаца”.

Богата понуда намирница за новогодишњу трпезу, пригодни поклони и новогодишње декорације, красиће тезге најпосећенијих пијаца. Многобројни излагачи, пољопривредни произвођачи из целе Србије, млади креативци, дизајнери, уметници, занатлије, изложиће најтраженије зимске ђаконије, актуелне модне производе, аксесоаре и природну козметику. 

Као друштвено одговорно предузеће, „Градске пијаце” пажњу и простор посветиће и члановима Удружења „Звуци срца“ које окупља децу ометену у развоју. Чланови тог Удружења ће изложити своје радове 25. децембра на пијаци „Каленић“, у оквиру Новогодишњег маркета.  

ЈКП „Градске пијаце“ припрема 26. децембра и новогодишње изненађење за најмлађе суграђане. Позоришна представа „Новогодишња заврзлама принца Жабе“, одржаће се на пијаци „Каленић“ 26. децембра, са почетком у 10,30 часова, док ће малишани на пијаци „Земун“ уживати у представи „Новогодишња заврзлама Хуан Пабла Мексикана“ 26. децембра, са почетком у 11,30 часова.

После „решавања новогодишњих заврзлама“, на пијаце „Каленић“ и „Земун“ долази најомиљенији дека са Северног пола – Деда Мраз и доноси слатке пакетиће, које је за најмлађе припремила компанија „Бамби“, саопштавају из овог градског предузећа. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промењени оснивачки акти тридесет установа културе и усвојен Меморандум о сарадњи Београда и Атине

Следећа вест

Планском документацијом покривене три четвртине Београда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *