Режим јавног превоза током извођења радова на терминусу „Миријево 4”

Нема коментара Share:

22.12.2021.
Tоком извођења радова на обнови терминуса „Миријево 4” у Улици Михаила Булгакова, од сутра до 27. децембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Потпуно се затвара овај терминус и неће бити у функцији. У складу са наведеним, линије јавног градског превоза функционисаће на следећи начин:

– возила са линије 25П и 27Е ће промену смера вршити кретањем без задржавања и ићи ће следећим улицама: Семјуела Бекета, Љубише Миодраговића, Михаила Булгакова, Косте Нађа, Семјуела Бекета и даље редовном трасом;

– возила са линије 79 ће промену смера вршити кретањем без задржавања и саобраћаће следећим улицама: Косте Нађа, Семјуела Бекета, Љубише Миодраговића, Михаила Булгакова, Косте Нађа, Витезова Карађорђеве звезде и даље редовном трасом.

За линије 25П, 27Е и 79 привремено се успоставља стајалиште „Михаила Булгакова 1” у Улици Љубише Миодраговића 1, око пет метара испред пешачког прелаза који се налази код зоне раскрснице са Улицом Михаила Булгакова (гледано из смера Улице Семјуела Бекета). 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Градимо водовод у насељима Бровић и Трстеница у Обреновцу

Следећа вест

Радојичић: Поштовати мере Кризног штаба и током славља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *