Апликација е.Сандуче добила награду за електронску трговину у јавном сектору

Нема коментара Share:

23.12.2021.
Јавно комунално предузеће „Инфостан технологије” добитник је престижне награде „HotSpot eCommerce Awards 2021” за најбољу апликацију е.Сандуче, у организацији E-commerce Asocijacije Srbije. Апликација и портал е.Сандуче проглашени су за најбоље решење у области електронске трговине у јавном сектору. 

Добијена награда је потврда да су „Инфостан технологије” водеће информатичко предузеће Града Београда које је заштитило своје кориснике од ковида и омогућило им да на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин плаћају рачуне само једним кликом, без одласка на шалтере платних институција. Корисници су препознали погодности и олакшице које су им омогућене, због чега награђена апликација и портал е.Сандуче данас броји више од двеста хиљада корисника који безбедно плаћају своје рачуне без чекања у редовима. 

– Веома сам поносан и задовољан због признања које је добила апликација е.Сандуче, јер смо потврдили водећу улогу у електронској трговини у јавном сектору. Корисници су препознали погодности које смо им обезбедили, што је додатан подстрек да наставимо да унапређујемо апликацију е.Сандуче. У наредном периоду планирамо укључење других правних лица у апликацију, што ће омогућити корисницима плаћање рачуна с једног места, а поред тога припремамо и додатна изненађења. Такође, велику пажњу посветићемо повећању броја корисника који треба да одјаве слање штампаних рачуна и на тај начин допринесу заштити животне средине – истакао је директор ЈКП „Инфостан технологије” Горан Дмитровић. 

Мобилна апликација е.Сандуче доступна је на платформама Android и iOS и може да се преузме веома брзо и лако преко Google Play-а и App продавнице. Такође, корисницима је омогућен уникатан и јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације, који је истакнут на рачуну обједињене наплате. Портал https://esanduce.rs/prijava доступан је за десктоп рачунаре и таблет уређаје. 

Фото: НД Студио

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Манифестација „Зимски фест” у Студентском парку

Следећа вест

„Трофеј Београда” у америчком фудбалу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *