Манифестација „Зимски фест” у Студентском парку

Нема коментара Share:

23.12.2021.
Канцеларија за младе Града Београда први пут организује манифестацију „Зимски фест”, која ће се одржати од 24. до 26. децембра у Студентском парку.

Како се наводи у саопштењу, манифестација се одржава по узору на друге новогодишње маркете у великим градовима Европе. 

Осим културно-забавног карактера, ова манифестација има за циљ и промоцију предузетништа младих Београда у оквиру продајног маркета, где ће бити изложени производи домаће радиности, промовисани уметнички занати и пратећи производи, затим стваралаштво младих у виду ручно прављеног накита и сличног аксесоара.

У оквиру манифестације, заменик директора Канцеларије за младе Немања Марковић учествоваће сутра у 18 часова у подели пакетића за тридесеторо деце са сметњама у развоју из хуманитарне организације „Дечје срце”.

Планирани су наступи београдских младих ди-џејева као и бендова поп-рок жанра, a за најмлађе посетиоце кловнови, Деда Мраз и други аниматори.

У оквиру манифестације биће организована подела преко 200 пакетића за децу са сметњама у развоју и остале младе суграђане који су штићеници домова за децу без родитељског старања и других установа социјалне заштите, саопштено је из Канцеларије за младе Града Београда. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Потписан Споразум о подршци културних програма са компанијом „Лукоил”

Следећа вест

Апликација е.Сандуче добила награду за електронску трговину у јавном сектору

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *