Промена режима рада јавног превоза у Улици Димитрија Туцовића

Нема коментара Share:

24.12.2021.
Током редовног одржавања на тролејбуској контактној мрежи у Улици Димитрија Туцовића, од 25. децембра, од 00.30 часова до 27. децембра, до 3.30 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама и то:

Фаза 1 – радови подразумевају заузеће десне коловозне траке Улице Димитрија Туцовића (Цвијићева) у висини зоне укрштаја са Рузвелтовом (зона надвожњака), гледано у смеру ка граду, у дужини од 80 метара;

Фаза 2 – радови подразумевају заузеће леве коловозне траке Улице Димитрија Туцовића (Цвијићева) у висини зоне укрштаја са Рузвелтовом (зона надвожњака), гледано у смеру ка граду, у дужини од 80 метара.

За време извођења радова важиће следећи режим рада линија јавног превоза  – укидају се тролејбуске линије 28 и 40, а уводи се аутобуска линија 28А (Студентски трг – Звездара), која ће саобраћати трасом линије 28. Линија 41 (Студентски трг – Бањица 2) се појачава.

Возила са линија 28А, 77 и 79 ће у зони радова у Улици Димитрија Туцовића саобраћати преосталом ширином коловоза, уз наизменично пропуштање регулисано привременом светлосном сигнализацијом.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Обезбеђено 1.000 пакетића за малишане београдских вртића из породица слабијег материјалног положаја

Следећа вест

Почиње допуна месечних карата за јануар 2022. године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *