Измене на линијама јавног превоза током предстојећих празника

Нема коментара Share:

27.12.2021.
Секретаријат за јавни превоз саопштио је данас да ће током предстојећих празника доћи до измена на градским, приградским и локалним линијама јавног превоза.

У периоду од 1. до 3. јануара, као и 7. јануара важиће недељни ред вожње. Од уторка 4. до 6. јануара важиће ред вожње за радни дан, наводи се у саопштењу.

У петак, 31. децембра  на свим линијама јавног градског превоза важиће ред вожње за радни дан. У новогодишњој ноћи редовне ноћне линије почеће са радом у 22 часа, док ће се дневни и ноћни превоз преклапати од 22 до 23 сата.

У суботу, 1. јануара важиће ред вожње за недељу, уз режим који ће бити прилагођен манифестацији „Улица отвореног срца”. У улицама Светогорска и Македонска – на делу од Дечанске до Таковске улице – уместо тролејбуских линија 28, 40 и 41 уводи се аутобуска линија 40А (Звездара – Бањица 2). Возила са линија 65 и 77 саобраћаће делимично измењеним трасама у оба смера: Дечанска – Браће Југовић – Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – 27.марта и даље редовним трасама.

Возила јавног градског превоза користиће постојећа стајалишта на измењеним деловима траса, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Изузетне жене Србије на муралима у девет градова

Следећа вест

Градоначелник Радојичић потписао Меморандум о разумевању између Београда и Атине са градоначелником грчке престонице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *