У Земуну почела новогодишња радост

Нема коментара Share:

27.12.2021.
Градска општина Земун је за своје најмлађе суграђане организовала поделу новогодишњих пакетића која уз чаролију са омиљеним дечјим јунацима и Деда Мразом траје од 27. до 29. децембра у Спортско – рекреативном центру “Пинки“, саопштено је из ове општине.

– Општина Земун се по први пут укључила у једну овако масовну поделу пакетића заједно са Фондом “Мала Милица Ракић из Батајнице“. Деца се овде радују уз омиљене јунаке, атмосфера је сјајна, а могу и да најавим да ће у среду, 29. децембра од 12 часова, овде са нама бити суграђанин, голман Црвене звезде Милан Борјан, велики хуманитарац, патриота и човек – рекао је председник општине Гаврило Ковачевић и позвао суграђане да посете “Пинки“ који је почео са радом као Дом спортова и омладине.

“Пинки“ је, како је рекао Ковачевић, недавно враћен Земунцима и то што се дочек за најмлађе организује управо на овом месту јача уверење да ће свим грађанима, а нарочито најмлађима у будућности бити доступни квалитетни садржаји у реновираном спортско – рекреативном центру.

Обезбеђено је 11 хиљада пакетића за све оне који су се пријавили и добили ваучере.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић отворио клизалиште у Калуђерици

Следећа вест

Уручени пакетићи за децу из Београдског удружења за помоћ особама са аутизмом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *