Демонтажа нелегалног прикључка на јавно осветљење

Нема коментара Share:

28.12.2021.
Екипе ЈКП „Јавно осветљење” Београд ће током преподнева, 28. децембра уз асистенцију запослених из Секретаријата за послове комуналне милиције, извршити демонтажу нелегалног прикључка у Борској улици, у општини Раковица, саопштавају из овог градског предузећа.

Увидом на лицу места од стране запослених ЈКП „Јавно осветљење” Београд, установљено је да се у континуитету врши злоупотреба електричне енергије намењена јавном осветљењу и дистрибуира ка појединачним потрошачима, чиме је причињена знатна материјална штета. На овој локацији, инсталација је модификована од стране НН лица и искоришћена у циљу обезбеђивања осветљења приватног поседа. Због  спречавања даљих активности којима се угрожава безбедност, злоупотребљава и девастира јавна имовина, стручне екипе ће обавити неопходне радове на електроинсталацији.

Моле се суграђани, да уколико примете нелегално прикључење на инсталацији јавног осветљења, да то своје запажање пријаве контролно командном центру ЈКП „Јавно осветљење” Београд или Беоком сервису, како би се избегле нежељене последице, саопштавају из овог градског предузећа.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Новогодишњи пакетићи обрадовали малишане у Прихватилишту за децу

Следећа вест

Без воде делови општине Звездара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *