Обележено 50 година „Паркинг сервиса”

Нема коментара Share:

28.12.2021.
ЈКП „Паркинг сервис” обележило је 50 година постојања. 

Скупштина Гграда Београда основала је 27. децембра 1971. године Дирекцију за јавне гараже и паркиралишта. Данас „Паркинг сервис” управља са осам јавних гаража, 15 паркиралишта, два СМС паркиралишта, а осим јавним паркинг капацитетима, управља и са 23 гараже са резервисаним паркинг местима.

Пратећи и уводећи технолошке иновације из области паркирања, ово комунално предузеће непрестано унапређује квалитет услуга које пружа.

– Почело је као предузеће које је било неопходно да би се уредио живот у нашем граду. Сада имамо једну озбиљну и модерну фирму која представља понос нашег града. Нема стране делегације у граду којој не указујемо на иновације које је „Паркинг сервис” применио у Београду у области паркирања. Оваквим уређеним системом се не може похвалити много градова. Велики је напредак који се види нарочито у последњих 10 година. Професионални менаџмент, домаћинско пословање и наравно, велики труд свих вас који радите у овом предузећу. Честитам вам на томе – рекао је помоћник градоначелника Београда Андреја Младеновић.

Директор „Паркинг сервиса” Андрија Чупковић захвалио је запосленима на преданом раду и залагању и рекао да су за успех, који је предузеће постигло, заслужни сви.

– Поносан сам на све што смо урадили у последњих девет година и што ће једнога дана неко увидети да смо у том периоду постигли велики помак у раду предузећа, али и у систему паркирања у нашем граду. Оно на шта сам посебно поносан и што бих свакако издвојио јесте то што смо пре скоро четири године успели да добијемо сагласност Града Београда да запослимо оне који су деценијама уназад предано радили у нашем предузећу, а били су ангажовани преко омладинских задруга, и то за скромне плате. У плану активности за наредну годину је почетак изградње две подземне гараже, у Скерлићевој улици и код Хале „Пинки”, што ће за више од 500 паркинг места повећати паркинг капацитете Београда – рекао је Чупковић.

Председник Надзорног одбора Миливоје Илић каже да је, посматрајући рад „Паркинг сервиса”, закључио да је последњих осам-девет година било најплодоносније.

– Радите онако како најбоље знате, трудите се, а резултат ће сигурно доћи. Честитам вам овај јубилеј, новогодишње и божићне празнике – пожелео је Илић запосленима „Паркинг сервиса”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Посета и уручивање спортске опреме школама на Косову и Метохији у Косовској Митровици

Следећа вест

Новогодишњи пакетићи обрадовали малишане у Прихватилишту за децу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *