Сутра почиње уклањање бесправног објекта у Земуну

Нема коментара Share:

28.12.2021.
Градска грађевинска инспекција заказала је уклањање бесправног објекта у Улици Милана Узелца прекопута броја 18 у Земуну за 29. децембар, саопштено је из Секретаријата за инспекцијске послове.

У питању је бесправан објекат који се налази у склопу комплекса бивше фабрике „Импа”. Градска грађевинска инспекција добила је више пријава да је дошло до нагињања фасадног зида на објекту који је предмет извршења. Имајући то у виду, инспекција је извршила хитан, ванредан надзор на овој локацији. Утврђено је да је услед старости, дотрајалости, атмосферских утицаја и неадекватног одржавања дошло до девастације, то јест урушавања крова и нагињања фасадног зида објекта који је позициониран ка Улици Милана Узелца прекопута броја 18. Зид је нагнут ка унутрашњем делу објекта. Грађевинска инспекција је одмах обележила објекат траком како би упозорила грађане на потенцијалну опасност. Истог дана су упућени хитни дописи надлежним службама ради обезбеђивања околине објекта у случају наглог урушавања, наводи се у саопштењу.

Констатовано је да објекат представља непосредну опасност за људе, пролазнике, саобраћај и околину у случају наглог урушавања, те је по спровођењу инспекцијског поступка заказано извршење у циљу заштите јавног интереса.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић и премијерка Брнабић представили услугу е-паркинг налепнице за особе са инвалидитетом

Следећа вест

Радно време пијаца у дане новогодишњих и божићних празника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *