Раковица отвореног срца

Нема коментара Share:

01.01.2022.
Нову годину Раковица је почела у веселом расположењу. Првог дана нове године, на платоу код „Мекдоналдса” на Видиковцу организoвана је традиционална манифестација „Улица отвореног срца”, саопштено је из ове општине.

Пре почетка манифестације, срећне новогодишње и божићне празнике свим грађанима пожелео је председник градске општине Раковица Милош Симић.

Велики број деце и родитеља имао је прилику да ужива у друштву аниматора, кловнова и маскота из популарних анимираних филмова. Током забаве малишанима су дељене бомбоне и други поклони. Осим Деда Мраза, новогодишње пакетиће малишанима су делили државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник општине Раковица Милош Симић.

И овгодишња „Улица отвореног срца” у Раковици имала је хуманитарни карактер. Сви они који су купили новогодишњи црвени носић, попили кувано вино или чај, те оставили донацију током трајања манифестације, помогли су на тај начин да се лечи мали Владан Пејовић. Владан је ученик Основне школе „Бранко Ћопић” кога чека операција у Бечу, како би у потпуности могао да покреће руку. Сакупљени новац дониран је Владановој породици.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Трг отвореног срца у Земуну

Следећа вест

Новогодишња ноћ прошла без инцидената

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *