Трг отвореног срца у Земуну

Нема коментара Share:

01.01.2022.
Традиционална манифестација „Трг отвореног срца” у Земуну протекла је данас у знаку лепих жеља и дечије радости. Отварајући ову традиционалну манифестацију, заменик председника општине Жарко Дроњак истакао је да овакве манифестације и акције Општина организује, између осталог, и као вид подршке породицама и подстицања родитељства.

– „Трг отвореног срца” је симболичан увод у нову годину која треба да буде боља, здравија, срећнија, веселија, богатија, у којој ћемо са еланом да радимо и стварамо, да завршимо започето и кренемо да креирамо нове садржаје за Земун како би постао још боље место за живот. Првог јануара земунска општина традиционално додељује дарове мајкама прворођених беба Земуна – девојчица и дечака. Тим поводом маме ће добити по 100.000 динара, кoje поклања Општина Земун, јер на овај начин желимо да подстакнемо родитељство. И у овој години наставићемо са пројектима који за циљ имају подршку породицама. Крајем године поделили смо 11.000 новогодишњих пакетића – рекао је Дроњак и нагласио да се у Земуну реализује 11 капиталних пројеката који ће омогућити да се у овој општини живи још боље и квалитетније.

На сцени под отвореним небом деца и родитељи су уживали у новогодишњој чаролији, представама, концертима, кловновима, мађионичарима и изложби старих играчака под називом „Успомене Деда Мраза”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

У центру града свечано отворена манифестација „Улица отвореног срца“

Следећа вест

Раковица отвореног срца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *