„Парк отвореног срца“ на Савском венцу

Нема коментара Share:

01.01.2022.
Новогодишња манифестација „Парк отвореног срца“ у организацији општине Савски венац окупила је данас велики број деце која су са родитељима, бакама и декама уживали у празничној чаролији на платоу испред Музеја Југославије.

На почетку програма председник општине Савски венац Милош Видовић суграђанима је пожелео срећну и успешну Нову годину и том приликом истакао задовољство што ова манифестација има контунуитет већ пет година, а да о квалитету програма најбоље говори чињеница што је из године у годину све већи број посетилаца.

– Велико ми је задовољство што смо данас овде заједно и што смо упркос здравственим изазовима успели да наставимо са традиционалном манифестацијом и омогућимо најмлађима бесплатне пакетиће у жељи да овај дан буде испуњен осмехом и радошћу најмлађих – поручио је Видовић и додао да ће општина и у 2022. наставити истом динамиком развоја и напретка.

Затим је уследила подела бесплатних новогодишњих пакетића за децу, сликање са Дeда Мразом и богат културно – забавни програм. Осим позоришне представе, наступа дечијег  хорова, музичких и плесних анимација наступила су  деца из Предшколске установе „Савски венац“, а малишани су уживали и уз незаобилазног Предрага Вуковића Пеђолина. Током трајања програма кроз публику су шетали кловнови и маскоте који су се дружили и сликали са децом. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Бели Руси дали велики допринос развоју Београда

Следећа вест

Весић: Бадњак у Стари двор уносимо први пут од Другог светског рата

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *