Горан Весић обишао место несреће на пијаци „Стари Меркатор”

Нема коментара Share:

18.01.2022.
Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас пијацу „Стари Меркатор” унутар које се обрушила оплата од вентилације. Он је том приликом прецизирао да су четири особе повређене и захвалио Хитној помоћи, ватрогасцима и свима на брзој интервенцији и спасавању људи. 

– Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” имаће обавезу да ступи у контакт с породицама повређених како би им помогло. Свим повређенима биће исплаћена одштета без одласка на суд јер је реч о закупцима који су били на свом радном месту. Сачекаћемо истрагу Полиције и Сектора за ванредне ситуације као бисмо сазнали детаље, а након тога видећемо да ли постоји основ за покретање поступка када је реч о одговорности. Не могу унапред о томе да говорим. Најважније је да су људи збринути, да су добили адекватну медицинску помоћ и да нико није погинуо – рекао је Весић. 

Весић је подсетио да је овај објекат стар и да није сређиван откад је направљен. 

– Чуо сам се с људима из Ургентног центра који су ме обавестили да нико није животно угрожен, што је најважније. Једна особа је теже повређена – задобила је прелом руке и посекотине, а остале су лакше повређене – истакао је заменик градоначелника. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нема градње у отвореним блоковима 44, 45, 70 и 70А на Новом Београду

Следећа вест

Весић: Охрабрујемо инвеститоре да улажу у Београд и Србију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *