Режим рада тролејбуских линија током радова у Димитрија Туцовића и Булевару кнеза Александра Карађорђевића

Нема коментара Share:

21.01.2022.
Током редовног одржавања на тролејбуској контактној мрежи у Улици Димитрија Туцовића које ће се спровести од 22. јануара, од 0.30 часова до 24. јануара, до 3.30 часова, као и услед демонтаже крана у зони болнице „Драгиша Мишовић” 23. јануара доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Привремено се укидају тролејбуске линије 28 и 40 у суботу, 22. јануара, и успоставља привремена аутобуска линија 28А (Студентски трг – Звездара), која ће саобраћати трасом линије 28, док се појачава тролејбуска линија 41 (Студентски трг – Бањица 2). Возила са линија 28А, 77 и 79 ће у зони радова у Улици Димитрија Туцовића саобраћати преосталом ширином коловоза, уз наизменично пропуштање регулисано привременом светлосном сигнализацијом.

У недељу, 23. јануара, поред већ укинутих тролејбуских линија 28 и 40, привремено се укида и линија 41, док ће и даље саобраћати аутобуска линија 28А (Студентски трг – Звездара) као и новоуспостављена аутобуска линија 41А (Студентски трг – Бањица 2) које ће у оба смера саобраћати трасама линија 28 и 41. Возила са линија 34, 41А, 42, 49, 59, 78, 94 ће се у оба смера кретати коловозном траком предвиђеном за саобраћај према Бањици у редовном режиму.

Привремено се измешта стајалиште „Болница Драгиша Мишовић” – смер ка Бањици, на позицију ЕД стуба у Улици незнаног јунака испред објекта са кућним бројем 8, док се за линију 42 измешта у Булевар кнеза Александра Карађорђевића на позицију ЕД стуба који се налази око 60 метара после пешачког прелаза у зони раскрснице са Улицом Јована Мариновића.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Успоставља се линија EKO 2

Следећа вест

Радови на водоводној мрежи у Раковици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *