Продужен рок за попусте на „инфостан” до 17. фебруара

Нема коментара Share:

03.02.2022.
Рок за коришћење попуста при плаћању јануарских рачуна продужен је до 17. фебруара, саопштено је из ЈКП „Инфостан технологије”. 

Због обележавања Дана државности, који се у складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији празнује 15. и 16. фебруара, последњи дан за плаћање рачуна са обрачунатим попустом од пет, шест и седам одсто је четвртак, 17. фебруар, због чега ће редовне платише имати два дана више за плаћање умањених рачуна. 

Укупно су одштампана и дистрибуирана 791.032 јануарска рачуна обједињене наплате док је попуст унапред обрачунат за 373.635 корисника који редовно плаћају рачуне. Од укупног броја умањених рачуна, попуст од седам одсто остварило је 180.356 корисника који годину дана у континуитету користе попуст при плаћању рачуна. Попуст од шест одсто обрачунат је за 41.131 корисника, који шест месеци плаћају умањене рачуне, док је право на попуст од пет одсто остварило 152.148 корисника.

Субвенцију у износу 10–30 одсто на плаћање јануарских рачуна остварило је 50.014 социјално угрожених корисника, у зависности од категорије којој припадају.

Преко мобилне апликације и портала е.Сандуче грађани су у могућности да безбедно плаћају своје рачуне бројним платним картицама, без одласка на шалтере платних институција, и то само једним кликом са било ког места и у било које време, саопштавају из ЈКП „Инфостан технологијеˮ. 

У овом тренутку више од 200.000 корисника плаћа своје рачуне брзо, лако и сигурно преко апликације е.Сандуче. Мобилна апликација е.Сандуче доступна је за преузмање на платформама Android и iOS. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одношење кабастог отпада у суботу

Следећа вест

Поправка квара на делу топловода у Улици краљице Катарине на Бановом брду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *