Јавни позив за подношење пријава за финансирање поступка биомедицински потпомогнутог оплођења за парове са једним дететом

Нема коментара Share:

08.02.2022.
Секретаријат за здравство расписао је 28. јануара 2022. године јавни позив за подношење пријава за остваривање права на финансирање трошкова поступка биомедицински потпомогнутог оплођења (БМПО) за парове са једним дететом.

Сходно опредељеним средствима из буџета Града Београда за 2022. годину, финансираће се поступци БМПО за минимум 35 парова са једним дететом.

Текст јавног позива и обрасци могу се преузети на страници https://www.beograd.rs/lat/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1791535-javni-poziv-za-podnosenje-prijava-za-ostvarivanje-prava-na-finansiranje-troskova-postupka-bmpo-za-parove-sa-jednim-detetom/.

Пријаве се подносе непосредно или путем поште, у затвореној коверти, на адресу: Град Београд – Градска управа Града Београда – Секретаријат за здравство, Краљице Марије 1 (писарница III спрат), закључно са 14. фебруаром 2022. године, у току радног времена писарнице од 7.30 до 15.30 часова, са назнаком: „Пријава за остваривање права на финансирање трошкова поступка биомедицински потпомогнутог оплођења (БМПО) за парове са једним дететом” – не отварати. На полеђини коверте обавезно навести име и презиме, као и адресу подносиоца.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одржан панел „Отворени подаци за грађански активизам у екологији”

Следећа вест

Изложба „Великанке српске културе”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *