Награда Туристичкој организацији Београда за дугогодишње партнерство

Нема коментара Share:

11.02.2022.
Туристичка организација Београда је на Сајму туризма EMITT у Истанбулу освојила више награда које говоре о успешним годинама сарадње и чињеници да је презентација Београда у Истанбулу била веома запажена и професионална, саопштено је из ове организације.

Како је истакао Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда, ово признање стигло је као почасна награда за дугогодишње партнерство.

– На 25. годишњицу постојања сајма EMITT у Истанбулу добили смо признање од наших турских колега који нам захваљују што смо били добри и успешни партнери све ове године. Ово признање је ласкаво, пре свега јер је EMITT у протеклих десет година растао бар онолико колико је расло турско тржиште за Београд и колико су Туристичка организација Београда и Град Београд постали препознати на овом тржишту. У години у којој после једногодишње паузе настављамо своју промоцију на тржишту Турске чини се да је ово признање прави подсетник колики пут смо прешли као неко ко промовише Београд у овом делу света – рекао је Поповић. 

Такође, из авио-компаније Turskih Airlines је саопштено да се од 27. марта уводи и трећи лет дневно између Истанбула и Београда, и то у 14 часова из Истанбула и 15.30 часова из Београда сваког дана, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одлаже се усвајање Плана детаљне регулације подручја центра Бановог брда

Следећа вест

Донета одлука о сталном саставу ГИК-а

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *