Отворено игралиште у вртићу „Краљица Јелена Анжујска”

Нема коментара Share:

11.02.2022.
Председник општине Савски венац Милош Видовић и руководство ове општине отворили су данас ново игралиште у вртићу „Краљица Јелена Анжујска” у Вишеградској улици 27, саопштили су из Општине Савски венац.

Према речима Милоша Видовића, завршени радови се односе на постављање новог, модерног урбаног мобилијара (љуљашке, клацкалице, њихалице, тобоган и гумена сигурносна подлога). 

– Деци која бораве у вртићу омогућили смо да се безбедно играју на новом урбаном мобилијару јер су старе справе биле оштећене и небезбедне за игру. Малишани сада могу да уживају у још једном уређеном кутку за игру и дружење које је опремљено најсавременијим справама и реквизитима за игру и рекреацију. Сада са поносом можемо да кажемо да смо поставили дупло већи број справа које су изграђене од квалитетног материјала, а малишани из овог дела општине имају своје ново место за провођење лепих тренутака са вршњацима – изјавио је Видовић.

Поправка простора у склопу вртића је реализована на основу награде коју је освојила Општина Савски венац у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи”, када се гласало за предлоге локалних пројеката општине. Пројекат који је освојио највећи број гласова је поправка простора у вртићу „Краљица Јелена Анжујска”. На основу признања за освојено прво место за највише послатих фискалних рачуна у категорији средњих општина, Министарство државне управе и локалне самоуправе и Градска општина Савски венац су потписали уговор о додели новчаних средстава на име награде у склопу такмичења градова и општина у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи”, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Поносан сам на пројекат „Тиршова 2”, Београд 2024. добија најсавременију дечју болницу

Следећа вест

Весић: Град субвенционише књиге за све ученике првог и другог разреда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *