Почела пријава за акцију „Уредимо заједно”

Нема коментара Share:

17.02.2022.
ЈКП „Зеленило – Београд” организује осми пут заредом акцију „Уредимо заједно” – акциja урeђeњa и oзeлeњaвaњa мeђублoкoвских зeлeних пoвршинa, саопштено је из овог предузећа.

Стамбене заједнице могу пријавити предлоге за озелењавање и уређење зелене површине у оквиру свог стамбеног насеља „Зеленилу” кoje ће oбeзбeдити сaв пoтрeбaн биљни и дeндрo мaтeриjaл, пaркoвски мoбилиjaр, лoпaтe, рукaвицe, фaрбу, чeткe и oстaлa срeдствa пoтрeбнa дa сe пoсao oбaви квалитетно.

Пријава за акцију врши се писаним путем, а образац за пријаву може се преузети на сајту предузећа на адресу: www.zelenilo.rs.

Попуњену пријаву потребно је послати на мејл адресу: info@zelenilo.rs или на адресу ЈКП „Зеленило – Београд”, Центар за информисање, Мали Калемегдан 8, са назнаком – за акцију „Уредимо заједно”. Пријављивање почиње данас и трајаће до 27. фебруара.

Реализација акције обухвата неколико фаза: прво, стамбене заједнице пријављују врсту и садржину радова у погледу уређења и озелењавања, као и површину на којој ће ти радови бити изведени. У оквиру акције могуће је изводити земљане и биолошке радове попут садње украсних биљака, травњака и постављања парковског мобилијара (клупа и ђубријера). Грађевински радови као што су изградња стаза, платоа, дечјих игралишта, уградња фитнес реквизита и слично, не могу бити предмет пријаве за акцију „Уредимо заједно”.

Циљ ове акције је укључивање грађана у уређење њихове непосредне животне околине, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић уручио поклоне деци Прихватилишта: Важно је да верујемо једни другима и да испуњавамо своја обећања

Следећа вест

Хуманитарна акција за децу и младе без родитељског старања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *