Градска изборна комисија прогласила још три изборне листе

Нема коментара Share:

19.02.2022.
Градска изборна комисија је на 5. седници, одржаној вечерас, једногласно прогласила изборну листу број 3 „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”, коју је за изборе за одборнике Скупштине Града Београда поднела Српска радикална странка. 

Такође, Градска изборна комисија је једногласно прогласила и изборну листу број 4 „Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници”, коју је за изборе за одборнике Скупштине Града Београда поднела Српска странка Заветници. 

На седници је једногласно проглашена и изборна листа број 5 „Владета Јанковић – Уједињени за победу Београда (Странка слободе и правде, Народна странка, Демократска странка, Покрет слободних грађана, Удружени синдикати Србије „Слога”, Покрет за преокрет, Покрет Слободна Србија)”, коју је за изборе за одборнике Скупштине Града Београда поднела Коалиција „Уједињени за победу Београда”.

Градска изборна комисија једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 1 „Александар Вучић – Заједно можемо све”.

Градска изборна комисија једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 3 „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”.

Градска изборна комисија једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 5 „Владета Јанковић – Уједињени за победу Београда (Странка слободе и правде, Народна странка, Демократска странка, Покрет слободних грађана, Удружени синдикати Србије „Слога”, покрет за преокрет, Покрет Слободна Србија)”.

Председник Градске изборне комисије Зоран Лукић је констатовао да су удружења „Грађани на стражи”, „ЦРТА” и „Центар за слободне изборе и демократију – ЦеСИД” испунила услове за посматраче у изборном процесу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Очишћена дивља депонија на Бежанијској коси

Следећа вест

Измене на линијама БГ воза

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *