Весић: Заједно са мештанима решавамо проблеме у Маринковој бари

Нема коментара Share:

20.02.2022.
Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас са својом покретном канцеларијом Маринкову бару и разговарао са мештанима о решевању проблема у том београдском насељу.

Весић је истакао да је Маринкова бара последњих седмица постала предмет препуцавања појединих политичара који мисле да у том београдском насељу живе грађани другог реда.

– Београд је град свих људи, без обзира на веру, националност и материјалано стање. Београд је и Маринкова бара и Теразије, као и Врачар, Дудовица или Скела. Данас сам на позив становника овог дела престонице дошао да разговарам о решавању проблема који их муче – истакао је Весић.

Он је рекао да је на данашњем састанку договорена изградња дечјег игралишта у Маринковој бари, као и решавање дивљих депонија, те одређених проблема са водоводом и асфалтирањем улица.

– На састанку су били присутни директори „Градске чистоће”, „Београд-пута”, „Јавног осветљења” и „Београдског водовода и канализације”. На овај начин показујемо грађанкама и грађанима Маринкове баре да су једнаки са свим Београђанима – навео је Весић.

Мештанин Маринкове баре Скендер Бериша захвалио је заменику градоначелника на посети том насељу и решавању проблема.

– Свака му част, јер је једини дошао да нас посети и помогне нам да решимо проблеме које имамо. Хтео бих да му захвалим у име свих Рома – истакао је Бериша. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Честитка поводом Светског дана туристичких водича

Следећа вест

Очишћена дивља депонија на Бежанијској коси

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *