Координација градских и републичких предузећа

Нема коментара Share:

01.03.2022.
У просторијама Скупштине Града Београда данас је одржан састанак оперативе града – „Чворишта”, коме су присуствовали делегирани представници организационих јединица и предузећа, која учествују у одржавању комуналног система града Београда (градска и републичка предузећа).

Секретар Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима Дарко Главаш је истакао да је акценат био на новим, електронским услугама усмереним ка грађанима и обједињавање пословања, обзиром на скори почетак грађевинске сезоне.

– Кључни пројекти инфраструктуре од државног интереса и будућа капитална градска градилишта била су у центру интересовања, а посебно наставак свих активности на брзој прузи Београд-Будимпешта. На том пројекту неопходан је координирани наступ и градских предузећа како би све акивности биле завршене на време. Разговарали смо и о квалитетнијој и бржој услузи према грађанима, транспаретном раду и бољој информисаности од суграђана до градских предузећа, са што бржом повратном информацијом о обављању одређених радова. Настојали смо и да уско повежемо све планове пословања како бисмо што мање ометали нормалан живот тамо где се одређени комунални радови обављају. Тема разговора била је и како да све ове елементе система унапредимо у време када се полако решавају проблеми пандемије како бисмо се што пре вратили нормалном животу – казао је Главаш.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Почело подношење захтева за субвенцију за куповину куће или стана по основу рођења детета

Следећа вест

Градоначелник Радојичић у Тирани: Дигитализација и иницијатива „Отворени Балкан” велики потенцијали нашег региона

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *