Аутобуске линије се пуштају у рад преко Савског трга од сутра

Нема коментара Share:

03.03.2022.
Аутобуски саобраћај на Савском тргу се поново успоставља од сутра од 9 часова, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Након​ завршетка радова на Савском тргу и повезивања Немањине и Карађорђеве улице са Савском улицом успоставља се нова организација и режим линија јавног превоза.

Возила на линији 36 ће у смеру ка Мостару саобраћати Немањином улицом, Савским тргом, Савском улицом и даље постојећом трасом, док ће у смеру према Тргу Славија саобраћати Булеваром Вудроа Вилсона, Улицом Николаја Кравцова, Савском, Савским тргом, Немањином и даље постојећом трасом.

На линијама 78 и 83 возила ће у смеру ка Новом Београду ићи Немањином, Балканском, Михаила Богићевића, Карађорђевом улицом и даље постојећим трасама, док у супротном смеру неће мењати трасу.

Возила на линијама 51, 511 и 601 ће у смеру ка Белим водама, Сремчици и Сурчину саобраћати Булеваром Вудроа Вилсона, Земунским путем, Карађорђевом, Савским тргом, Савском улицом и даље постојећим трасама, док у супротном смеру неће мењати трасу.

Aутобуске линије ЈЛПП 3А, 36, 51, 511 и 601 у зони Савског трга користиће у Савској улици привремена стајалишта у зони објекта ЈП „Пошта Србије”, док ће линије 78 и 83 у Балканској улици користити постојеће стајалиште „Немањина”. 

Новом организацијом линија ЈЛПП у зони Савског трга грађанима је омогућено да коришћењем раније успостављених трамвајских линија ЈЛПП 7, 9, 11 и 12, као и наведних аутобуских линија 3А, 36, 51, 78, 83, 511 и 601, на једном од најзначајних чворишта у граду преседањем креирају везу и реализују путовање до различитих центара атракције на широј територији града.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Привременo затварање станице „Вуков споменик” за пријем и отпрему путника

Следећа вест

Промена технологије одношења отпада уз замену дотрајалих контејнера на Бежанијској коси

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *