Никодијевић у Старом двору угостио Ден Тану

Нема коментара Share:

15.03.2022.
Председник Скупштине града Никола Никодијевић угостио је данас у Старом двору Добривоја Танасијевића, спортског радника и глумца, познатијег као Ден Тана.

У посету Скупштини града и Николи Никодијевићу, Ден Тана је дошао у пратњи делегације Спортског удружења за развој спорта и спортске рекреације „Трофеј“, организатора Међународног пливачког маратона „Ада Међица“. Ден Тана обавља функцију председника Управног одбора „Аде Међице“ и овом приликом је Никодијевић у име Града Београда примио плакету за изузетан допринос у организацији и развоју пливачког маратона током првих пет година.

Никодијевић је рекао да је велико животно искуство Дан Тане, као и његови бројни контакти, не само из света спорта, већ и бизниса и глуме, могу да буду од користи Граду Београду, који се профилисао као одличан организатор спортских такмичења.

– Данас сам имао задовољство да угостим нашег познатог спортског радника Ден Тану.  Град Београд је током последњих година показао да је врхунски организатор спортских догађаја, али и доказао да води рачуна о свим видовима спорта, од школског, преко рекреативног, до професионалног  – рекао је Никодијевић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Град Београд са „Железницама Србије” уредио осам железничких станица, све спремно за брзи воз Београд – Нови Сад

Следећа вест

Никодијевић поручио студентима да нису само будућност већ и садашњост нашег друштва

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *