Секретаријат за заштиту животне средине обележио 32 године постојања

Нема коментара Share:

01.04.2022.
Ресор заштите животне средине у Градској управи града Београда – Секретаријат за заштиту животне средине данас, 1. априла, навршава 32 године самосталног функционисања. Секретаријат за заштиту животне средине се, од свог оснивања, стара о култури и уметности живљења будући да о животној средини Београда, у складу са прокламованим програмским начелима и принципима одрживог развоја, брине као о природном оквиру у коjем сe одвија живот свих његових грађана.

„Уз пословне активности, све ове године, гајили смо међусобну љубав и поштовање, а понајвише гајили смо осмехе. Поводом нашег рођендана, своје осмехе, пажњу и љубав данас смо поклонили хуманитарној организацији „Звуци срца“ која пружа подршку особама са сметњама у менталном развоју. Било нам је велико задовољство да са својим сарадницима попијемо јутарњу кафу међу људима великог срца и искреног осмеха, уз наду да ће им скроман допринос свих наших колега пружити сазнање да нису заборављени”, наведено је у саопштењу из овог секретаријата. 

Секретаријат ће наставити да гради Београд као зелени град и бориће се да се сви грађани укључе у даљу градњу те „грађевине”. Две колегинице Весна Вишњевац и Елизабета Троха на овај дан испраћене су у пензију. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Школска лига у рукомету за ученике

Следећа вест

Позив грађанима да дају крв

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *