Инспекција затворила градилиште у Хумској улици

Нема коментара Share:

05.04.2022.
Грађевинска инспекција Секретаријата за инспекцијске послове води поступак инспекцијског надзора над извођењем радова у Хумској улици број 10 у Београду, саопштено је из Секретаријата за инспекцијске послове.

Инвеститор радова поседује решење којим се одобрава уклањање објекта, стамбене зграде за колективно становање, коју је и уклонио.

Међутим, извршеним инспекцијским надзором је утврђено да је инвеститор започео ископ без грађевинске дозволе, на основу чега је грађевински инспектор затворио градилиште стављањем службеног знака „затворено градилиште” и постављањем посебне траке за обележавање затвореног градилишта.

Услед налета ветра дошло је до обарања дела ограде, где је установљен недостатак посебне траке за обележавање затвореног градилишта. Одмах по сазанању за ову чињеницу, грађевински инспектор је извршио инспекцијски преглед и обновио траку.

Инспекцијски надзор се наставља и у односу на даље утврђено чињенично стање, грађевински инспектор Секретаријата за инспекцијске послове ће предузети законом прописане мере.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Почињу радови на уклањању 20 стабала у Улици кеј ослобођења

Следећа вест

Београд подржава кампању за 4.000 живота

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *