Одржана 21. седница Градске изборне комисије

Нема коментара Share:

07.04.2022.
Градска изборна комисија вечерас је на 21. седници усвојила Решење о поништавању гласања на изборима за одборнике Скупштине Града Београда, одржаним 3. априла 2022. године, на бирачком месту број 31 (ОШ „Филип Вишњић”) у градској општини Палилула. Усвојено је и Решење о поништавању гласања на бирачком месту број 39 (МЗ „Теразије”) у градској општини Стари град, као и Решење о поништавању гласања на бирачком месту број 106 (Дом културе Велика Моштаница – Велика сала) у градској општини Чукарица.

На вечерашњој седници усвојено је и решење којим се констатује да се резултати гласања на изборима за одборнике Скупштине Града Београда, одржаним 3. априла 2022. године, не могу утврдити на бирачком месту број 49 (ОШ „Иван Милутиновић”) у градској општини Палилула.

Донето је и Решење о усвајању захтева проглашених опозиционих изборних листа под називом Владета Јанковић – Уједињени за победу Београда и под називом Душко Вујошевић – Борис Тадић – Ајмо људи за контролу записника о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор одборника Скупштине Града Београда по узорку. Увидом у Извештај о прелиминарним резултатима избора, проглашене опозиционе листе освојиле су више од два одсто гласова. За спровођење тог решења Градска изборна комисије је донела Одлуку о образовању комисије за контролу записника о раду бирачког одбора на спровођењу гласања.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић представио пројекат „Београд 2030” делегацији Фондације „Конрад Аденауер”

Следећа вест

Никодијевић: „Дани Београда” традиционално од 16. до 19. априла

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *